Contabilitate
Diamond symbol personalized for EvoLegal

August 27, 2022

Conditii generale licentiere si autorizatii slot machines si awp

Jocurile de noroc tip slot-machine din categoria jocuri tradiţionale sunt de trei tipuri, dupa cum urmeaza:

  • jocuri de tip slot machine cu miză și câștiguri nelimitate;
  • jocuri de tip slot machine prin intermediul aparatelor electronice atribuitoare de câștiguri cu risc limitat;
  • jocurile de videoloterie sau VLT.

Precizam mai jos cateva conditii esentiale in vederea acordarii licentei si autorizatiei specifice jocurilor de noroc:

  • numărul minim de mijloace de joc care pot fi exploatate de același operator economic este de 75 de aparate electronice cu miză și câștiguri nelimitate și/sau aparate electronice atribuitoare de câștiguri cu risc limitat, inclusiv posturile de joc sau terminale constituite într-o singură entitate;
  • este permisă exploatarea în același spațiu a două sau mai multe categorii de joc tip slot machine numai dacă spațiul aferent exploatării fiecărei activități este delimitat distinct în cadrul locației;
  • Mijloacele de joc prin intermediul cărora se desfășoară activitatea de slot machine cu miză și câștiguri nelimitate trebuie conectate prin intermediul unui protocol de comunicare standardizat care să nu folosească semnale analogice preluate din generatorul de semnal pentru contoarele electromecanice, de tip serial, la un sistem informatic centralizator, în conformitate cu ordinul președintelui ONJN. Sistemul informatic centralizator va fi conectat la un terminal situat la ONJN sau în locația indicată de acesta și va permite accesul autorității la baza de date a organizatorului;

Numărul de slot-machine care pot fi exploatate, pentru fiecare locaţie, este de:

  1. minimum 20 slot-machine in sala de jocuri pentru municipiul Bucureşti sau minimum 12 slot-machine in sala de jocuri situate in alte localitati decât municipiul Bucureşti. În spaţiile în care se desfăşoară acest gen de activitate ca activitate principală se pot desfăşura doar activităţi economice de tip bar, restaurant şi inclusiv cele prevăzute de legislatia in vigoare.
  2. maximum trei aparate electronice atribuitoare de câştiguri cu risc limitat, pentru spaţiile în care se desfăşoară alte activităţi cu caracter economic, amplasarea, organizarea şi exploatarea mijloacelor de joc respective fiind realizate distinct în cadrul locaţiei numai de către un singur organizator.
  3. maximum cinci slot-machine, pentru locaţiile autorizate pentru activitatea de pariuri.
  4. minimum 50 de mijloace de joc interconectate în sistemul de joc „jack-pot”, în situaţia în care mijloacele de joc sunt exploatate în cel puţin două locaţii.
  5. minimum două terminale (posturi) de joc pentru jocurile tip slot-machine care sunt construite într-o singură entitate şi la care exploatarea se realizează de la mai multe terminale (posturi) de joc.
  6. minimum două slot-machine, pentru locaţiile autorizate pentru activitatea de jocuri de noroc temporare.

Taxe si valoare capital social

Documentatie obtinere licenta de organizare a jocurilor de noroc

Documentatie obtinere autorizatiei de exploatare a jocurilor de noroc

Juristii din cadrul societatii noastre va pot informa cu privire la etapele si documentele necesare in vederea obtinerii licentei de organizare a jocurilor de noroc si autorizatiei de exploatare a jocurilor de noroc.

Contactati-ne pentru o consultanta gratuita!

ALTE CATEGORII

Contabilitate