DESPRE NOI

Cine suntem si ce putem face pentru compania dumneavoastra?

Ne dorim sa fim un partener pentru cei care decid sa lucreze impreuna cu noi. De aceea facem tot ce trebuie pentru ca dumneavoastra sa nu va mai bateti capul cu detalii legate de documente si cu repetate drumuri la institutiile statului in ceea ce priveste infiintarea societatii si autorizarea activitatii pe care doriti sa o desfasurati.

Astfel, va puteti concentra pe toate celelalte aspecte ale afacerii dumneavoastra. Facem tot ce ne sta in putinta pentru ca lucrurile sa iasa foarte bine. 

Asiguram certitudine in obtinerea licentelor, autorizatiilor si a celorlalte documente necesare desfasurarii intr-un cadru legal. Ne ascultam clientii, rezolvam, ne documentam, implementam tot ceea ce este necesar pentru demararea business-ului. 

Scopul nostru este sa simplificam tot ceea ce inseamna dezvoltarea business-ului tau. Alege Evo Legal, alege sa ai langa tine profesionisti cu vasta experienta. Ne-am propus sa nu fim un simplu furnizor de servicii, ci un partener de incredere pentru cei care decid sa lucreze cu noi.

Evo Legal inseamna un business pentru business-ul dumneavoastra

De-a lungul timpului ne-am remarcat prin furnizarea de servicii customizate pentru companii cu activitati variate ( restaurante, jocuri de noroc, IT, climatizare, constructii, pariuri sportive). Dovada muncii noastre o reprezinta clientii multumiti si recomandarile acestora. Fiecare client beneficiaza o oferta personalizata in functie de specificul activitatii. Misiunea noastra este sa oferim servicii de calitate care sa corespunda cerintelor legislative, business planului si care sa ajute la diminuarea riscurilor. Pachetele noastre de servicii se adreseaza oricarui business, fie un start-up, fie un business cu traditie.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu acest concept, de a oferi toate serviciile necesare business-ului incepand cu gazduire sediu social, infiintare societate, autorizatii si licente de functionare pana la servicii de asistenta juridica pe toata durata afacerii dumneavoastra si cu alte servicii conexe (contabilitate, fiscalitate, resurse umane).