Infiintari ONG

De ce sa apelezi la specialistii Evo Legal pentru infiintarea unui ONG? Pentru ca specialistii au pregatirea si experienta necesara!

Informații generale

Iti prezentam mai jos cateva informatii generale si diferente intre Asociatie – Fundatie – Federatie

Particularitati Asociatie

  • Asociatiile se inscriu in Registrul asociatiilor si fundatiilor aflat la grefa judecatoriei in a carei circumscriptie teritoriala isi are sediul;
  • Patrimoniul minim al unei asociatii trebuie sa aiba cel putin valoarea unui salariu minim brut pe economie. Patrimoniul este constituit de catre asociati in natura sau in bani;

Particularitati Fundatie

Particularitati Federatie

 

Căt durează?

3 ZILE

Urmează pașii de mai jos...

  1. Contacteaza-ne!
  2. Stabilim o intalnire la sediul nostru in vederea alegerii obiectului de activitate principal si a formei juridice a societatii ( SRL, SRL-D, SA, etc). Dumneavoastra trebuie sa ne furnizati 3 variante de nume pentru societate, urmand ca noi sa facem verificarea si rezervarea de denumire.
  3. Alegerea sediului social si intocmirea de catre juristii nostri a contractului in baza caruia va fi detinut sediul social (contract de comodat/cumparare/inchiriere). Evo Legal va ofera servicii de gazduire sediu social prin avocatii nostri colaboratori. Mai multe detalii aici.
  4. Redactarea de catre juristii nostri a actului constitutiv si a celorlalte documente necesare in dosarul de constituire.
  5. Semnarea unor declaratii notariale standard si depunerea specimenului de semnatura.
  6. Depunerea capitalului social.
  7. Inregistrarea in Registrul Comertului
  8. Ridicarea documentelor din Registrul Comertului si predarea tuturor documentelor catre beneficiar.
Cât costă?

299 RON