Inființări S.R.L.

Te-ai hotĂrÂt sĂ Începi un business? Te afli la locul potrivit!

Căt durează?

3 ZILE

Urmează pașii de mai jos...

  1. Contacteaza-ne!
  2. Stabilim o intalnire la sediul nostru in vederea alegerii obiectului de activitate principal si a formei juridice a societatii ( SRL, SRL-D, SA, etc). Dumneavoastra trebuie sa ne furnizati 3 variante de nume pentru societate, urmand ca noi sa facem verificarea si rezervarea de denumire.
  3. Alegerea sediului social si intocmirea de catre juristii nostri a contractului in baza caruia va fi detinut sediul social (contract de comodat/cumparare/inchiriere). Evo Legal va ofera servicii de gazduire sediu social prin avocatii nostri colaboratori. Mai multe detalii aici.
  4. Redactarea de catre juristii nostri a actului constitutiv si a celorlalte documente necesare in dosarul de constituire.
  5. Semnarea unor declaratii notariale standard si depunerea specimenului de semnatura.
  6. Depunerea capitalului social.
  7. Inregistrarea in Registrul Comertului
  8. Ridicarea documentelor din Registrul Comertului si predarea tuturor documentelor catre beneficiar.
Cât costă?

299 RON

Onorariul pentru infiintarea unei societati cu raspundere limitata (SRL) cu un singur asociat este 299 lei. 

Insa, ne poti contacta pentru o oferta personalizata, daca infiintarea societatii se face cu doi sau mai multi asociati.

In plus, dorim sa te informam ca intocmim acte constitutive pentru toate tipurile de forme juridice, oferim servicii de asistenta la inregistrare, obtinem autorizatii/avize/licente, concepem documentele necesare pentru cesiune parti sociale, majorare/reducere capital social, schimbare administrator, schimbare sediu social, infiintare/desfiintare puncte de lucru.