Licenta si autorizatie pariuri

Conform legislatiei specifice jocurilor de noroc, pariurile – joc traditional – reprezinta un joc de noroc în care participantul trebuie să indice rezultatele unor evenimente ce urmează să aibă loc sau care sunt generate aleatoriu de un sistem informatic independent.

Pariurile se impart in trei categorii:

  1. pariurile în cotă fixă, în cadrul cărora organizatorul este cel care stabileşte pe baza unor criterii proprii şi aduce la cunoştinţa participanţilor cotele de multiplicare a mizei în cazul în care variantele jucate sunt declarate câştigătoare, în conformitate cu prevederile regulamentelor de joc respective. Valoarea fiecărui câştig este fixată prin regulament (sumă fixă sau multiplu de miză) independent de totalul mizelor (în cazul pariurilor organizate de deţinătorul autorizaţiei);
  2. pariurile mutuale, în cadrul cărora premiul se distribuie participanţilor declaraţi câştigători proporţional cu numărul variantelor câştigătoare deţinute de fiecare dintre aceştia, organizatorul fiind implicat doar în procesul de colectare a taxelor de participare şi de distribuire a sumelor stabilite cu titlul de premii, în conformitate cu prevederile regulamentelor de joc respective;
  3. pariurile în contrapartidă organizate în cadrul agenţiilor de pariuri, activitate care constă în punerea în corespondenţă a pariurilor între diverşi jucători, respectiv acceptarea unui pariu plasat de un jucător doar în măsura în care se identifică un alt jucător care plasează un pariu în sensul invers celui plasat iniţial. Valoarea fiecărui câştig este determinat de jucători (în cazul pariurilor intermediate de organizator).

Jocurile de noroc tip pariuri se desfasoara in baza licenței de organizare a jocurilor de noroc clasa I pentru jocuri de noroc tip pariuri si in baza autorizației de exploatare a jocurilor de noroc tip pariu.

In vederea solicitarii si obtinerii licentei de organizare a jocurilor de noroc si a autorizatiei de exploatare a jocurilor de noroc este nevoie de redactarea, intocmirea mai multor documente specifice domeniului.

Specialistii Evo Legal, datorita experientei in domeniu, va pot oferi asistenta operationala si procedurala, astfel: intocmim documentatia specifica si dosarele necesare obtinerii avizelor prealabile, redactam planului de afacere, ne ocupam de infiintarea punctelor de lucru la Registrul Comertului, oferim consultanta specifica, etc.

Mai exact, implementam tot ce este necesar pentru ca afacerea ta sa fie functionala si sa se desfasoare intr-un cadru legal inca de la inceput!